Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Violentul impact s-a petrecut aseara in judetul Vaslui, in dreptul localitatii Costesti, pe drumul european 581.
Un sofer care conducea o mașină cu volan pe partea dreaptă ar fi intrat în depășire fără să se asigure.

Pe bancheta din spate se aflau cei doi copii ai sai: unul in varsta de cateva luni si un altul care nu implinise 4 ani.
„Din primele informații, a avut loc o coliziune între trei autoturisme, un autoturism a lovit un alt autovehicul care circula în fața lui, trimițându-l pe contrasens”, informează autoritățile.

Un copil de patru ani a fost ucis în accidentul cumplit

În urma impactului extrem de violent cu mașina care circula regulamentar, șoferul autoturismului intrat pe contrasens a murit pe loc.
„Am observat în șanț o mașină ruptă în două, erau doi copii părinții... tatăl era inconștient, mama nu știu dacă mai trăiește. Cel mai probabil viteza și carosabilul umed”spun martorii.
Echipajele de salvare au activat planulrosu de interventie.La fata locului au ajuns 8 autospeciale – ambulanțe și echipaje de descarcerare.


„A fost declanșat planul roșu de intervenție al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Podu Înalt al județului Vaslui. Operațiunea de descarcerare și extragere a victimelor a durat aproximativ o oră și jumătate”, informează ISU Vaslui.

Familie distrusă- copilul n-a avut nicio șansă după impact

Din pacate copilasul de nici 4 ani si-a pierdut viata. La fel si soferul nevinovat al masinii izbite cu violenta.


Ceilalți patru pasageri, printre care și copilul de doar nouă luni, au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean din Vaslui. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă
Un alt accident rutier s-a produs în această dimineață, în localitatea Lețcani, din Iași, pe drumul național 28. Două autoturisme și un tir s-au ciocnit violent, după ce șoferul unei mașini a intrat în depășire fără a se asigura. Pasagera care se afla pe scaunul din dreapta si care nu purta centura de siguranță, a fost aruncată in urma impactului, pe geamul lateral. Femeia de 54 de ani a fost transportată în stare gravă, la spital. Alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si