Tragedia s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, puțin după ora 01:00. Polițistul în vârstă de 42 de ani se îndrepta spre Orșova când a vrut să intre în depășire.

Mașina omului legii s-a ciocnit însă în plin cu un TIR condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Incendiu de proporții într-un bloc din Capitală. Un bărbat a murit și mai multe persoane au fost evacuate

Polițistul nu a mai avut șanse de supraviețuire. Din mașina pe care o conducea a mai rămas doar un morman de fiare

În urma impactului extrem de puternic, omul legii a fost decapitat și nu a mai avut șanse să fie readus la viață. Din mașina pe care o conducea a mai rămas doar un morman de fiare. Bărbatul lucra la Serviciul Investigații Criminale. 

„Noaptea trecută, ora 1.15, Poliția municipiului Drobeta -Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic că pe DN 6, în localitatea Gura Văii, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier care, din cercetările efectuate, au stabilit că un bărbat de 42 de ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Gura Văii, s-ar fi angajat în depășirea unui ansamblu de vehicule și ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 53 de ani.

Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Conducătorii celor două tiruri au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative”, au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Oamenii legii continuă să facă cercetări. 

Citește și: Carambol pe DN14B, în Alba! Șase mașini s-au ciocnit din cauza carosabilului umed


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si