Un accident grav a avut loc, noaptea trecută, în Baia Mare, pe strada Pășunii. Un șofer cu un autoturism înmatriculat în Satu Mare a surprins și accidentat un bărbat de aproximativ 35 de ani care a ieșit dintre niște mașini parcate și s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. 

Citește și: Două accidente în doar două ore, pe DN 1. Un bărbat de 42 de ani și-a pierdut viața

Bărbatul a fost proiectat pe partea carosabilă și s-a lovit de o bordură

Impactul nu a mai putut fi evitat, iar victima a fost proiectată pe carosabil și s-a lovit cu capul de asfalt. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului, l-a bandajat pe bărbat, dar acesta a sărit de pe targă și i s-a făcu rău, prăbușindu-se la pământ.  

Mai mult, o mulțime de oameni (rudenii de-ale victimei) s-au adunat la fața locului și au încercat să îl convingă să meargă la spital cu echipajul SMURD. 

Citește și: Accident rutier cu o mașină și o motocicletă, în Galați. Motociclistul a fost rănit grav. Vinovatul are 21 de ani și nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice

Un echipaj al Jandarmeriei a fost trimis în zonă pentru ca bărbatul să fie convins să meargă la spital. Totodată un polițist și un jandarm alături de paramedici au stat în ambulanță pe toată perioada transportului pentru a preîntâmpina evenimente nedorite. 

Șoferul de la volan a fost testat de polițiști rezultatul fiind negativ. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Două accidente în doar două ore, pe DN 1. Un bărbat de 42 de ani și-a pierdut viața

Două accidente teribile, în mai puțin de două ore, pe același tronson de stradă, pe DN 1. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce s-a înfipt cu mașina într-un copac. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Accidentele au avut loc în afara localității Apoldu de Sus, Sibiu. Primul accident rutier a avut loc la km. 335+200 m.  

Citește și:  Accident rutier cu o mașină și o motocicletă, în Galați. Motociclistul a fost rănit grav. Vinovatul are 21 de ani și nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că şoferul unui autoturism care se deplasa spre Sibiu, într-o curbă deosebit de periculoasă,  a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare  şi a intrat într-un parapet”, a transmis IPJ Sibiu.  Din primul accident, a rezultat rănirea unui șofer de 53 de ani.

Al doilea accident a avut loc la km. 337+500m, în afara localităţii Apoldu de Sus. Cel de-al doilea șofer a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac, unde a murit pe loc. Polițiștii continuă cercetările.  

 

 

 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si