Doar resturi arse de caroserie, atât a mai rămas din motocicleta craioveanului care a scăpat miraculos din gravul accident. Tânărul de 21 de ani conducea pe o stradă din Craiova, când, într-o intersecție, un șofer pensionar, în vârstă de 75 de ani a schimbat banda fără să se asigure și l-a lovit în plin pe motociclist.

Tânărul a fost transportat la Spitalul de Urgență din Craiova

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, la intersecția străzilor Calea București cu Nicolae Bălcescu a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism condus de un bărbat de 75 de ani și o motocicletă, condusă un tânăr de 21 de ani, ambii din municipiul Craiova, potrivit IPJ Dolj.

În urma impactului, motocicleta a luat foc.

Citeste si: Buzău: Un bărbat de 37 de ani a fost reţinut, fiind suspectat de agresarea sexuală a nepoatelor sale, de 9 şi 11 ani

Preț de câteva minute, motociclistul a rămas inconștient pe asfalt și a fost transportat la Spitalul de Urgență din Craiova, unde a primit îngrijiri medicale.

Șoferului vinovat i s-a întocmit dosar penal

În urma accidentului, șoferul pensionar s-a ales cu dosar penal.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Rusia pregătește atacuri cu rachete din Marea Neagră

Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt IPJ Dolj: „În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

Citeste si: Un român, care a dispărut cu 20 de zile în urmă, a fost găsit mort sub un morman de gunoi, în Italia

Conducătorul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cazul motociclistului, urmează să-i fie recoltate mostre biologice.

Accident mortal în Capitală

Un alt accident a avut loc în Capitală. Moarte neașteptată pentru un bărbat de 21 de ani. Mașina lui a fost lovită de o alta, condusă de un şofer de 70 de ani, în zona Fântânii Mioriţa, din Bucureşti.

Citeste si: Un tânăr de 21 de ani a murit, după ce autoturismul său a fost lovit de o mașină condusă de un șofer de 70 de ani

În urma impactului, cel de-al doilea autovehicul a fost proiectat într-un copac din zona care desparte cele două sensuri de circulaţie, iar şoferul maşinii a decedat.

Șoferul care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si