Accident devastator în Turcia. Într-un accident cumplit care a avut loc pe tronsonul Sakarya din Northern Marmara Highway joi dimineață, au murit 10 oameni și alte 57 de persoane au fost rănite.

Citește și: VIDEO. A fost găsită a șaptea victimă a incendiului de la Ferma Dacilor. Cine sunt oamenii care și-au pierdut viața în infernul de Crăciun

Potrivit presei turce, a avut loc o coliziune în lanț care a implicat șapte vehicule, inclusiv trei autocare și un camion.

Rapoartele preliminare au indicat că accidentul în lanț a avut loc în localitatea Dağdibi, pe direcția spre Istanbul. În coliziune au fost implicate trei autobuze și un camion.

Accident în Turcia, pe 28 decembrie

Accident în Turcia, pe 28 decembrie

[Sursa foto: Twitter]

Operațiune de salvare contra-cronometru

Cauza exactă a accidentului rămâne momentan necunoscută, potrivit Daily Sabah. Ciocnirea a dus la blocarea completă a circulației de-a lungul benzii de pe autostradă spre Istanbul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Exprimându-și condoleanțe, guvernatorul Sakarya Yașar Karadeniz a transmis că pierderea a 10 vieți a fost o tragedie nefericită.

El a mai menționat că cele 57 de persoane rănite au fost transferate imediat la spitalele din apropiere, iar echipele de intervenție în situații de urgență intervin chiar acum în gestionarea situației de la locul accidentului.

Opt dintre răniți sunt în stare critică

Între timp, ministrul Sănătății, Fahrettin Koca, a transmis pe rețelele de socializare că 59 de persoane au fost rănite, dintre care opt în stare critică.

Eforturile de curățare a locului accidentului și de recuperare a vehiculelor implicate sunt în desfășurare, ducând la oprirea temporară a traficului spre Istanbul.

Citește și: VIDEO- Primar ucis în accident de un șofer beat. Există suspiciuni că șoferul se afla sub influența substanțelor interzise

Parchetul Județean Sakarya a inițiat o anchetă asupra incidentului. Ministrul Justiției, Yilmaz Tunc, a confirmat numirea a trei procurori care să conducă ancheta, șase șoferi fiind deja reținuți.

În plus, un șofer rănit, care primește în prezent tratament medical, va fi arestat după recuperare.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si