Autobuzul cu muncitori plecase din Câmpina dis-de-dimineata și se întrepta către București. Urma sa ajunga la firma unde lucrau pasagerii, insa in dreptul localitatii Păulești, s-a produs accidentul cu autobuzul cu muncitori.
"Când am trecut calea ferată a pocnit ceva la roată, probabil pe stânga și m-am uitat, este arcul rupt. A pocnit arcul și n-am putut să mai controlez mașina.

Mașina s-a dus în stânga la parapeți, a intrat în parapeții despărțitori și m-am răsturnat", spune șoferul.

Autobuz cu muncitori, accident grav- oameni răniți

Martorii care se aflau în trafic au sunat la 112. Până să ajungă salvatorii, cei 12 pasagerii s-au chinuit să iasă singuri din autobuzul rasturnat pe marginea soselei in urma accidentului.

Citeste si: Primăria București: Salarii și sporuri exorbitante. Cât câștigă un muncitor necalificat

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Leziuni la mâini, la picioare. O fată, o colegă a fost prinsă că s-a răsturnat așa și a venit canapeaua peste ele. Eu am avut norocul că stăteam pe partea aia unde s-a răsturnat și inspirația, eu știu, am sărit să o prind pe o colegă și atunci s-a răsturnat și am reușit să ies", spun pasagerii.
"Am spart geamul din spate și am ieșit. Sunt fetele lovite la cap, la mâini
Au fost fete prinse între scaune", povestesc oamenii.


Când au ajuns la locul accidentului, salvatorii au observat că toți muncitorii din autobuz au reușit să iasă din autobuzul răsturnat.

Accident grav cu autobuz, muncitorii au fost răniți

Au primit îngrijiri la fața locului, iar apoi au fost transportați către spital.
"Am intervenit cu autospeciale de descarcerare și ambulanțe SMURD, împreună cu ambulanțele SAJ. Nu au fost necesare manevre de descarcerare", spun salvatorii.

Citeste si: VIDEO| Tragedie pe calea ferată

"În urma evenimentului a rezultat rănirea a opt persoane, respectiv femei, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", informează poliția.
Victimele au suferit răni grave la cap, coloană, mâini și picioare, dar sunt conștiente. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de producerea accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si