UPDATE: ”Deci mie îmi pare rău de acest polițai, eu vreau ca să... Eu vreau neapărat ca să mă văd cu el, pentru că accidentul a fost cu mine și vreau ca să fie ce trebuie”, a spus șoferul care a provocat accidentul.

După ce l-au urmărit doi kilometri, mai multe autospeciale de poliție au blocat șoseaua pentru a-l prinde pe șoferul ce conducea haotic.

Șoferul a intrat în plin într-o mașină de poliție

În urma impactului doi polițiști au ajuns la spital, unul dintre aceștia fiind rănit grav. La fața locului s-au deplasat peste 15 echipaje de poliție, autospeciale de pompieri și ambulanțe.

Citește și: Mario Iorgulescu a fost condamnat la 14 ani de închisoare în dosarul accidentului

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cel care nu a oprit la semnalele polițiștilor și care a provocat accidentul a fost prins, încătușat și dus la audieri.

Citește și: Accident grav aseară în Maramureș: șoferul unui autotren a lăsat un oraș fără electricitate. Cum s-a întâmplat

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la IML pentru recoltarea probelor biologice.

Un bărbat și-a pierdut viața într-un grav accident rutier

Tragedia s-a produs în localitatea Greaca, județul Giurgiu. O persoană și-a pierdut viața.

Citește și: Un bărbat și-a pierdut viața într-un grav accident rutier

Un accident rutier s-a produs în seara zilei de 9 februarie, ora 21.20, pe DN 41, în localitatea Greaca, județul Giurgiu.

Un autoturism a scăpat de sub control și a lovit puternic un copac. Tânărul de 27 de ani aflat la volan a decedat. În cauză, cercetările continuă, iar autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si