Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani a intrat direct în sensul giratoriu, sărind peste el. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, fiind proiectat ulterior în incinta unei stații GPL, unde a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

Bărbatul este grav rănit

După producerea accidentului, autoturismul răsturnat a luat foc, dar incendiul a fost imediat stins de martori cu ajutorul unor extinctoare. 

Citește și: Cea mai enervantă mireasă din lume. N-o să-ți vină să crezi ce reguli absurde le-a impus invitaților săi la nuntă!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost grav rănit. Acesta se afla singur în mașină. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Accident grav în Buzău: două femei au fost lovite pe trecerea de pietoni de un camion

Două femei au fost accidentate grav de un camion când traversau pe trecerea pentru pietoni. Victimele au fost transportate la spital.

Cele două bătrâne au fost  lovite, vineri, pe o trecere de pietoni din Râmnicu Sărat, de către un camion de mare tonaj. 

Din primele informații, camionul era condus pe direcţia Focşani către Puieşti, iar șoferul este un bărbat în vârstă de 48 de ani din Călărași.

Citește și: Un copil de 13 ani a fost rănit în urma unei explozii provocate de folosirea benzinei într-o sobă

Victimele, două bătrâne în vârstă de 77, respectiv 78 de ani au fost transportate de urgență la spital.

Polițiștii au deschis un  dosar penal  și continuă cercetările pentru a stabili în ce circumstanțe a avut loc accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si