Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Accident grav în Piața Unirii din Capitală, după ciocnirea dintre un microbuz și un autoturism. Cel puțin 12 victime

Un accident grav a avut loc duminică noaptea în Piața Unirii din Capitală. Cel puțin 12 persoane au fost transportate la spital după ciocnirea dintre un microbuz și un autoturism.

Sorin Negru,

Accident grav în Piața Unirii din Capitală

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE. Accidentul ar fi fost cauzat chiar de șoferul microbuzului care a trecut pe culoarea roșie a semaforului, fiind și băut.  

Potrivit Brigăzii Rutiere, un tânăr în vârstă de 21 de ani, aflat la volanul unui microbuz pe Bd. Unirii dinspre Bd. Mircea Vodă către Bd. Libertății, la intersecția cu Bd. I.C. Brătianu nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric ce i se adresa și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 22 de ani.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero pentru șoferul autoturismului, respectiv 0.54mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul care a condus microbuzul.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Pompierii ISUBIF au intervenit de urgență la un accident rutier produs la Piața Unirii, din Capitală, între un autoturism și un microbuz, potrivit Bucuresti FM.

Citește și: Excursie cu final tragic! Un autocar plin cu elevi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, în Vâlcea. O persoană a murit

În accident au fost implicate 15 persoane: 5 din autoturism și 15 din microbuz (de origine nepaleză).

Nu sunt persoane blocate sau încarcerate, toate fiind conștiente.

Au fost trimise 9 ambulanșe SMURD la locul accidentului

Oficialii ISU au transmis că intervin 9 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de transport victime multiple, 1 autospecială de stingere.

12 persoane au fost transportate la spital (2 la Spitalul Universitar, 3 la Floreasca, 1 – Spitalul Militar, 1 – Elias, 1 – Pantelimon, 4 – Bagdasar), arată sursa citată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI