UPDATE: Centrul Infotrafic a explicat că  „pe DN4 Bucureşti-Olteniţa, la ieşire din localitatea Budeşti, judeţul Călăraşi, s-a produs un accident rutier între două autovehicule, soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi cu rănirea uşoară a altor două. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute”.

UPDATE: Potrivit informațiilor de la fața locului, duba ar fi circulat regulamentar, iar autoturismul ar fi intrat pe contrasens.

Însă, acum, polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

Traficul s-a reluat pe o singură bandă de mers și se desfășoară alternativ.

Știre inițială:

Accidentul grav s-a produs pe o șosea dintre București și Oltenița, la ieșire din localitatea Budești. La fața locului s-au deplasat echipajele de urgență, de poliție, dar și un elicopter SMURD.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La fața locului se aflau 4 ambulanțe pentru acordarea primului-ajutor. Victimele au fost descarcerate cu ajutorul pompierilor, iar elicopterul SMURD le-a transportat către București, conform informațiilor de la fața locului.

În urma impactului, o persoană a fost grav rănită, iar alte două au fost rănite ușor.

Imediat după impact, oamenii din localitate au venit să acorde primul-ajutor victimelor.

În aceste momente traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

Un tânăr și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un TIR

Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața în urmă cu o zi după ce a intrat într-un TIR cu mașina pe care o conducea. Tragedia s-a produs în localitatea Coșava, județul Timiș. În urma impactului, alte două persoane au ajuns de urgență la spital.

„S-au deplasat pompierii din cadrul Stației Făget și Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție si comandă și un echipaj SMURD, precum și o autospecială pentru transport personal și victime multiple din cadrul Detașamentului Lugoj.

În accidentul rutier au fost implicate un autotren și o camionetă, cu trei persoane participante, fiind toate încarcerate.

În urma evenimentului rutier, conducătorul camionetei a fost declarat decedat, iar pasagerul din camionetă (victimă de sex feminin) și conducătorul autotrenului au fost transportați la spital”, au transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si