Un bunic și cei doi copii mici de care avea grijă au fost spulberați de un bolid de lux. Șoferul, un tânăr de 32 de ani, s-a grăbit să fenteze bariera ca să nu plătească taxa de parcare, iar în goana lui nebună nu a mai văzut nimic în fața ochilor. Unul dintre micuți a fost grav rănit și e la terapie intensivă. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Scenele extrem de dure ale impactului au fost surprinse de una dintre camerele de supraveghere. Bunicul, împreună cu cei doi copii, tocmai intraseră în complex, pe lângă barieră. După ce au trecut două mașini, au încercat să traverseze. Numai că șoferul unui bolid de lux care a provocat atâta durere s-a grăbit să prindă bariera încă deschisă.

Citeste si: VIDEO| Iubita milionarului Ciro Castellano a provocat un accident ca în filme în cartierul bogaților din Capitală

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se observă clar cum trece în viteză peste limitatorul de viteză și pe lângă aparatul de taxat și-i spulberă în plin pe cei trei.

Norocul a făcut ca, din instinct, bunicul să-l ia în brațe pe unul dintre băiețeii de numai 5 ani, astfel că micuțul nu a pățit mai nimic. Celălalt, în schimb, a fost pur și simplu târât pe asfalt și călcat de autoturism. Portarul complexului, martor la scenele terifiante este încă îngrozit:

”Am pus mâna la ochi..... Nu mi-a venit să cred că a scăpat! L-a luat în brațe....

Am sunat la salvare și la poliție!”.

Șoferul a oprit, dar prea târziu. Micuțul era în agonie când a venit ambulanța care l-a dus în grabă la spitalul Marie Curie din capitală. Avea toracele strivit, traumatisme la mâini, picioare și la cap. Doctorii care îl îngrijesc acum spun că starea lui este una stabilă, dar e intubat și ventilat mecanic la terapie intensivă... după ce un ortoped l-a operat. Și bunicul a fost internat la un alt spital, cu răni la picior.

Citeste si: VIDEO| Strivită în maşina decapotabilă

Doar că autoritățile nu intervin, spun oamenii. Nici poliția națională, nici cea locală. Și asta pentru că complexul în care locuiesc circa 1400 de persoane e proprietate privată. După această nenorocire, șoferul s-a ales cu dosar penal și este cercetat în stare de libertate. Nu a scăpat nici bunicul copiilor pe care polițiștii îl văd vinovat de traversare neregulamentară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si