În zona depoului de tramvaie, din Gara Mare, din Iași, a avut loc un accident rutier, noaptea trecută, soldat cu 3 răniți, dintre care 2 au fost transportați la spital, necesitând îngrijiri medicale complexe.

Șoferul de taxi a provocat rănire pasagerului

După ce a intrat într-o zonă de lucru a CTP Iași, care efectua lucrări de macaz pentru buna funcționare a tramvaielor în următoarea zi, șoferul de taxi a rănit 3 persoane, cei doi pasageri pe care îi avea în mașină și un lucrător CTP.

Din cei 3 răniți, doar 2 au necesitat îngrijiri medicale complexe, suferind în urma accidentului diferite traumatisme. Cele două persoane internate sunt stabile și conștiente.

"A fost vorba de 3 persoane, două din taxi și o mașină de la transporturi. Au fost trimise două echipaje, unul de la SMURD, unul de la serviciul de ambulanță. Au necesitat evaluare trei persoane, dintre care două au fost transportate la spital. Un bărbat de 21 de ani, pasager dreapta spate mașină taxi, a fost evaluat și nu a dorit să meargă la spital, era stabil și fără leziuni evidente. Unul dintre muncitorii de la compania de transporturi, 43 de ani, traumatism cranio cerebral (TCC) fără pierderea stării de conștiență, o plagă la nivelul sprâncenei, a fost preluat de echipajul de primul ajutor SMURD și transportat la primiri urgențe la Spitalul "Nicolae Oblu".

La fel a fost evaluată o femeie de 22 de ani, pasageră în taxi, la fel diagnostic TCC, traumatism cranio facial. Ea a fost preluată de ambulanța de la Serviciul de Ambulanță și dusă tot la unitatea de primiri urgențe la Spitalul de Neurochirurgie. Stabili, conștienți, fără leziuni care să le pună viața în pericol", a declarat Diana Cimpoeșu cu privire la accidentul petrecut noaptea trecută.

CTP Iași așteaptă detalii despre evoluția medicală a muncitorului.

Din fericire, rănile suferite nu i-au pus în pericol viața.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Echipa intervenea la macazuri pentru a face revizii ca să fie bune condiții pentru a doua zi dimineață și șoferul unui taxi, care din câte am înțeles după aceea, era și sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în zona unde oamenii lucrau. Muncitorul nostru are niște contuzii și este lovit la tâmplă, craniene adică. A fost dus la urgență unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Nu este niciun pericol din câte mi-au spus colegii lui, dar trebuie să îi vedem evoluția", a declarat directorul CTP Iași.

Citește și: Tânăr venit din Germania, la rude, înecat la scăldat în Târnava Mică din județul Mureș

Taximetristul consumase alcool

Șoferul de taxi se pare că se afla sub influența alcoolului. După relatările muncitorilor, taximetristul circula linia de tramvai, deși avea benzile de circulație și libere. Muncitorii  au relatat că au încercat să îl avertizeze de efectuarea lucrărilor și să îl îndemne să circule pe benzile destinate autoturismelor, dar au fost ignorați de taximetrist.

„Șoferul de taxi avea viteză, ați văzut cum ne-a împins. Mergea pe linia de tramvai, erau libere cele două benzi”, a declarat un muncitor, potrivit bzi.ro.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Autoritățile au relatat că șoferul avea o alcoolemie 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Un șofer din Argeș a provocat un accident rutier după ce a adormit la volan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si