Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

O masina transformata in metal pentru fiare vechi si un sofer care a scapat ca prin urechile acului. Domnul din imagine este tatal unui baietel de 10 ani si amandoi se aflau aseara in masina care arata ca strivita de buldozer.
„Un domn, venind dinspre spital, nu mi-a acordat prioritate”, spune șoferul.

Mașinile arată ca lovite de buldozer, oamenii au scăpat din accidentul la limită

Omul mergea regulamentar pe un bulverad din Resita, atunci cand o alta masina nu i-a acordat prioritate intr-o intersectie. Ca sa evite impactul, barbatul a tras de volan, a intrat pe spatiul verde si s-a oprit intr-un stalp de publicitate care s-a prabusit peste masina. a
Tatal si copilul au ramas imobilizati in autovehicul si au fost scosi de catre pompieri: fara nicio zgarietura, dar cu o sperietura de zile mari.

Două familii salvate dintr-un accident cu două mașini parcă strivite de buldozer

„Am deconectat bornele bateriilor de la 2 autoturisme si am ajutat la evacuarea a doua persone care erau prinse in autoturism”, informează ISU.
Noroc cu carul au avut si pasagerii din cealalta masina: o familie tanara cu un copil de numai 1 an de zile. Tatal micutului este, insa, incepator la volan.

A ajuns si el cu masina pe spatiul verde, insa fara a se lovi de nimc.
Politistii ancheteaza acum cazul pentru a stabili cronologia evenimentelor petrecute aseara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si