Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Accident la Moldovița. Mocănița a deraiat de pe șine, după ce un autoturism s-a izbit din plin în locomotivă

Mocănița Huțulca a fost scoasă după șine de un autoturism, care a intrat în locomotivă. Mașina a ignorat semnalul sonor al mocăniței.

Elena Tasca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un șofer a ignorat semnalul sonor al mocăniței și a intrat în locomotivă. Incidentul s-a petrecut la Moldovița, iar mocănița Huțulca a fost scoasă de pe șine, când autoturismul s-a izbit din plin, în locomotivă.

A intrat în Mocăniță cu mașina

Un șofer a fost autorul unui accident în aceqastă dimineață, în Moldovița. Potrivit informațiilor transmise de autorități, șoferul de 43 de ani, ieșea din curte, moment în care a decis să ignore semnalul sonor realizat de mecanicul Mocăniței.

Ignorarea semnalului cu intenția de a trece liniile de cale ferată pe care circula Mocănița, a dus la impactul dintre autoturism și trenul turistic. În urma izbirii dintre mașină și locomotivă, Mocănița a fost deraiată de pe șine.

În Mocănița Huțulca se aflau 20 de turiști.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Pagubele accidentului sunt de ordin material.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"În această dimineață, in jurul orei 10:30, pe raza localității Moldovița, județul Suceava, un tren turistic tip ,,Mocaniță" condus de mecanicul de locomotivă de 53 ani, a acroșat un autoturism care iesea dintr-o curte, condus de către un bărbat de 43 ani. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. În mocaniță erau aproximativ 20 de turiști, care nu au suferit leziuni", a transmis, printr-un comunicat, IPJ Suceava.

Potrivit newsbucovina.ro, traseul Mocăniței Huțulca a fost amânat, iar reprezentanții speră să reia cursa în jurul orei 14:00.

Citește și: VIDEO- Strategie aprobată de Guvern pentru reducerea poluării: maxim 6.500 de kilometri pe an cu mașina personală

Accident Mocănița Huțulca

[Sursa foto: newsbucovina.ro]

Mecanicul Mocăniței și șoferul au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatele au fost negative în cazul ambilor conducători auto.

În urma primelor cercetări efectuate de autorități, vinovatul se pare că este șoferul autoturismului care nu a acordat prioritate de trecere. Șoferul a fost sancționat contravențional și i s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce.

"Se soluționează procedural ca tamponare", a transmis, printr-un comunicat, IPJ Suceava.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI