Biciclistul a fost propulsat în tribună

Potrivit site-ului competiției, trei sportivi au ajuns la spital, iar doi suporteri au fost îngrijiți la fața locului, pe velodrom.

Citeste si: Zelenski cere evacuarea regiunii Doneţk. "Teroarea e arma principală a Rusiei în această fază a războiului"

În ceea ce-l privește pe ciclist, Walls a primit îngrijiri pe velodrom timp de mai bine de 40 de minute, înainte de a fi transportat cu ambulanța la spital.

În proba de 15 km scratch, campionul olimpic încerca să evite cicliștii care căzuseră în fața lui, într-un carambol, dar a zburat în tribună, fiind propulsat după ce a atins o roată a unui adversar.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Matt este conștient și vorbește. Primește asistență medicală în spital ”, a transmis, într-o actualizare, echipa de ciclism a Marii Britanii.

Citeste si: Ploile au făcut ravagii în Dobrogea: mai multe curți au fost inundate în Constanța, iar în Tulcea un copac a căzut pe o maşină în mişcare

Alți doi cicliști au fost duși la spital, în timp ce doi spectatori au fost tratați pentru răni ușoare, tot la velodrom.

Sesiunea de dimineață a fost anulată după accident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si