Potrivit infromațiilor transmise de jurnaliștii stirilekanald.ro, accidentul s-a petrecut pe autostrada A1, la km 262 C2.

Mai multe mașini au fost implicate în accident

În accident sunt implicate mai multe mașini. Potrivit imaginilor suprinse, se pare că autoturismele ar fi căzut de pe un trailer care le transporta. La fața locului au ajuns echipaje de poliție.

Citește și: O mașină s-a răsturnat în Azuga. O persoană este resuscitată. Traficul este dirijat de polițiști

În acest moment nu se cunosc detalii cu privire la existența victimelor. Cauza care a determinat accidentul este, în acest moment, necunoscută.

Anunțul făcut de Infotrafic

Potrivit Centrului Infotrafic, conducătorul unui camion format din platformă cu 2 autoturisme, a pierdut controlul volanului, răsturnându-se pe carosabil.

,,Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 262, localitatea Cristian, județul Sibiu, conducătorul unui camion format din platformă cu 2 autoturisme a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe carosabil, cele 2 autovehicule părăsind platforma și blocând banda de urgență și prima bandă ale sensului de mers Deva- Sibiu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Accident grav la Valea Putnei, între un microbuz de călători şi un TIR. A fost activat planul roșu de intervenție

Nu au rezultat victime. Circulația rutieră se desfășoară pe banda nr. 2 a direcției către Sibiu, prin dirijarea polițiștilor. Valorile de trafic sunt ușor ridicate.

Se estimează reluarea circulației în 30 de minute.''

Accident grav la Valea Putnei, între un microbuz de călători şi un TIR

Vineri, 17 noiembrie 2023, în jurul orei 14.30, un accident s-a produs pe DN 17, în localitatea Valea Putnei, în Suceava.

Un microbuz de călători și un TIR au fost implicate în accident.

Planul roșu de intervenție a fost activat

În acest caz, autoritățile au activat planul roșu de intervenție, pentru gestionarea eficientă și asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate.

De asemenea, trei ambulanțe SMURD, două autospeciale pentru transport victime multiple, două echipaje de descarcerare și trei ambulanțe SAJ au fost solicitate în cazul incidentului de la Valea Putnei.

"Pentru gestionarea eficientă și asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Suceava a fost activat Planul roșu de intervenție. La locul evenimentului au fost alocate 3 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 echipaje de descarcerare și 3 ambulanțe SAJ", se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si