Un cumplit accident rutier a avut loc marți seara, pe Centura Giarmata Vii. Zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Accidentul a fost surprins pe o cameră de bord.

Citește și: Accident rutier în Capitală: o tânără a fost transportată la spital

Accidentul a fost surprins de o cameră de bord

"În urma apelului primit prin SNUAU, din data de 25.04.2023, la ora 17:13, am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerare și prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe Centura Giarmata Vii.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple și trei ambulanțe SMURD.

Citește și: Accident rutier grav în Vrancea, cu doi răniți și șase persoane cu atac de panică. Autocarul cu 44 de pasageri se îndrepta spre Republica Moldova

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În sprijin intervin și trei ambulanțe SAJ.

În accident au fost implicate două autoturisme și un microbuz, cu un total de 11 persoane. În urma evenimentului au rezultat 9 victime, dintre care, o persoană a rămas încarcerată.", au transmis autoritățile.

Citește și: Accident rutier la Alba Iulia: un autocar cu 55 de pasageri a derapat

11 persoane au fost transportate la spital sau au avut nevoie de îngrijiri medicale

"În urma evenimentului 4 victime au fost transportate de către 3 ambulanțe SAJ la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și o victimă, transportată de o altă ambulanța SAJ către Spitalul Clinic Județean de Urgență "Pius Brînzeu" Timișoara.

Citește și: Un șofer din Constanța a mușcat un polițist de deget și pe altul l-a lovit cu capul, după ce a fost prins fără permis

2 victime au fost transportate de două ambulanțe SMURD către Spitalul Clinic Județean de Urgență "Pius Brînzeu" Timișoara și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara.

Citește și: Accident rutier cumplit. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

Alte 3 victime au fost transportate de o ambulanță SMURD și autospeciala de transport personal și victime multiple către Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara." , au mai transmis ulterior autoritățile.

Citește și: Un tânăr român de 19 ani a fost găsit carbonizat într-o parcare, în Italia. Mama lui l-a recunoscut imediat: „Băiatul din videoclip este fiul meu”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si