Două mașini s-au ciocnit, în cursul zilei de duminică, în Vâlcea. Salvatorii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în urmă cu puțin timp, la un accident rutier produs în localitatea Ionești, satul Fiscalia, pe DN 64.

În ambele autoturisme se aflau 8 pasageri, din primele informații. La fața locului a intervenit o autospecială de stingere cu modulul de descarcerare și un SMURD de la GI Drăgășani și 2 SAJ.

Citește și: Cine este Cornel, bărbatul care a murit într-un autocar, în drum spre România? Doi preoți se luptă pentru repatrierea lui: „Nu mai avea pe nimeni”

În ce stare se află victimele?

La accidentul rutier s-a deplasat o autospecială de transport pentru victime multiple de la GI Râmnicu Vâlcea. La fața locului s-a constatat că un număr de 8 persoane evaluate au suferit leziuni. Ele au primit îngrijiri medicale la locul intervenției.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În urma evaluării au rezultat 9 victime. Dintre ele, două prezintă multiple traumatisme, fiind necesară transportarea acestora la spital. Celelalte persoane au suferit leziuni ușoare. In total, după evaluare, patru persoane au fost transportate la UPU Valcea.

Bilanțul final este de 9 victime, dintre care 8 din accidentul rutier și un aparținător cu atac de panică.Au fost transportate 5  persoane la UPU de catre 3 ambulante SAJ si un echipaj SMURD.

Inca patru victime sunt evaluate la locul accidentului.

O victima este o minoră de 17 ani. Aceasta a fost preluată de SA.

Citește și: Noi vești pentru șoferi: schimbarea kilometrajului la mașină se pedepsește

Ce au transmis autoritățile?

La data de 4 iunie 2023, în jurul orei 15:00, Poliţia Municipiului Drăgăşani a fost sesizată cu privire la faptul că s-ar fi produs un eveniment rutier soldat cu victime. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că s-ar fi produs coliziune între o autoutilitară şi un autoturism pe DN 64, în localitatea Ioneşti”, a transmis IPJ Vâlcea.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.        

Citește și: Incendiu cumplit după ce o butelie a explodat. Un bărbat s-a ales cu arsuri la membre şi piept

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si