În accident au fost implicate 4 persoane: un minor și 3 adulți. Un adult a fost încarcerat.

Pompierii Detașamentului Reghin au intervenit în cazul unui accident rutier produs în localitatea Petelea, dintre un autocamion și un autoturism.

Mai multe echipaje au intervenit la fața locului

Au intervenit la fața locului următoarele forțe de intervenție: o autospecială de stingere, 2 autospeciale de descarcerare, elicopterul SMURD, o ambulanță SMURD cu medic și două ambulanțe SAJ cu medic.

Citește și: VIDEO |Accident cumplit cu 40-60 de mașini. Mai mulți oameni au decedat, iar 30 au fost spitalizați

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Minorul, în vârstă de 12 ani, a fost preluat în stare gravă de elicopterul SMURD și transportat de urgență la UPU Târgu Mureș.  Două victime de cod galben medical, suferind multiple traumatisme au fost transportate de asemenea la UPU Târgu Mureș. În aceste momente conducătorul autoturismului a fost extras dintre fiarele contorsionate și a fost preluat în stare gravă de echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă și va fi transportat la spital.

Se asigură măsurile specifice prevenirii incendiilor și se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative produse, în vederea deblocării circulației”, se arată într-un comunicat ISU Mureş.

Un român a fost accidentat mortal de o locomotivă

Un bărbat de 58 de ani a fost accidentat mortal  de o locomotivă în Portul Constanța când încerca să traverseze calea ferată.

Inspectoratul de Poliţie al Județului Constanța a anunţat că în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Transporturi Maritime au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta Portului Constanța, s-a produs un

accident feroviar.

„Poliţiştii deplasați la faţa locului au constatat că un bărbat, de 58 de ani, care ar fi încercat să traverseze calea ferată, ar fi fost acroşat de o locomotivă aflată în mers.

În urma accidentului feroviar, bărbatul a decedat”, a transmis IPJ Constanţa. 

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor privind securitatea şi sănătatea în muncă şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si