Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în municipiul Baia Mare, pe bulevardul Republicii. Două autoturisme s-au izbit. În urma impactului puternic a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-au deplasat imediat echipaje de intervenție din cadrul ISU Maramureș.

În urma accidentului, o persoană a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Baia Mare, potrivit presei locale ziaruldmaramureș.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cine este şoferul de 22 de ani care a murit într-un teribil accident din judeţul Gorj? Albert a fost nevoit să renunțe la visul de a deveni polițist

Cum s-a petrecut accidentul?

Potrivit informațiilor transmise de polițiștii din Baia Mare, accidentul a fost provocat de o șoferiță de 18 ani, care nu a acordat prioritate în intersecție.

Tânăra a intrat cu mașina în autoturismul condus de un șofer, un tânăr, în vârstă  de 18 ani. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au indicat valori negative.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

"Un autoturism condus de o șoferiță de 18 ani a intrat într-un autoturism condus de un tânăr tot de 18 ani.

Etilotest zero, la ambii șoferi, dosar penal pentru vătămare corporală din culpă Șoferița nu a acordat prioritate tânărului șofer la intersecția Republicii cu Transilvaniei. Nu a respectat indicatorul. Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale", au transmis polițiștii din Baia Mare, potrivit sursei citate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si