,,Accidentul din Avrig, în care și-au pierdut viața trei oameni, a fost surprins de camera de bord a unui șofer. Pe imaginile terifiante se observă momentul în care șoferul basculantei pierde controlul volanului și se izbește frontal într-un autoturism. Din primele cercetări, se pare că unul dintre cauciucurile camionului ar fi explodat. Vă avertizez, sunt imagini cu un puternic impact emoțional'', a transmis Christian Sabbagh.

Cel care a surprins cu camera de bord accidentul a scăpat ca prin urechile acului. O fracțiune de secundă a făcut diferența dintre viață și moarte.

,,În fracțiunea aia de secundă când a intrat în balans camionul, că am văzut că a luat parapetul, eu am început deja să frânez.

Eu când am văzut că vine pe sensul nostru de mers m-am dat pe contrasens si am trecut pe un nor de praf. Eram deja paralel cu ei când l-a izbit.

Direct! Frontal i-a luat. Nicio șansă de supraviețuire nu a avut.''

Cine se afla la volanul basculantei?

La volanul basculantei era un bărbat în vârstă de 68 de ani. Avea mai bine de două decenii experiență, și chiar dacă se pensionase, lucra ca șofer din plăcere.

,,Tata nu a avut niciodată amenzi de circulație, probleme de sănătate.

Vizele medicale au fost recent făcute. Lucra din plăcere.''

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vecinii și apropiații au fost șocați de cele întâmplate.

,,Eu când am auzit, nu am mai putut...

Necaz! Necaz pe familie, pe toți!

Îl cunoaștea lumea, era un om liniștit, nu agitat, nu vitezoman...cine Dumnezeu știe ce s-a întâmplat în secundele alea...

Citește și: VIDEO- Bărbat, lovit din plin pe trecerea de pietoni. Care este starea victimei?


De ani de zile lucra șoferie. De 2 ani era pensionat. Era un băiat harnic, voia să mai câștige ceva pe lângă pensiuța pe care o avea.''

O anchetă a fost demarată pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si