Un bărbat a murit într-un tragic accident rutier, la primele ore ale dimineții. Mașina în care se afla drept pasager a intrat în coliziune cu o autoutilitară, pe autostrada A3. Celelalte persoane implicate în accident au fost transportate de urgență la spital.

Accident mortal pe autostrada A3

Mai multe informații sunt oferite de Silvia Cseh, jurnalist Știrile Kanal D.

masina distrusa pe autostrada in accident

Accident mortal pe A3

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

În această dimineață, în jurul orei 07:30, un tragic accident rutier i-a curmat viața unui bărbat de 57 de ani. Accidentul s-a petrecut pe autostrada A3, pe sensul Gilău-Nădășel. 

Un autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani, din județul Alba, a intrat în coliziune cu autoutilitara care îl preceda. La volanul autoutilitarei se afla un bărbat de 48 de ani, din județul Cluj. Bărbatul care a murit se afla pe scaunul din dreapta-față al autoturismului care se pare că a provocat tragicul accident.

Citește și: Condamnare-record în România. Câți ani de închisoare a primit un șofer băut din Neamț care a ucis doi oameni în accident, inclusiv un polițist

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

masina distrus ape autostrada

Accident mortal pe pe A3

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

În urma impactului puternic, atât autoturismul, cât și autoutilitara au fost distruse complet. La fața locului au intervenit imediat pompierii de la Garda de Intervenție Gilău și Punctul de Lucru Florești cu două autospeciale cu modul de descarcerare, două ambulanțe SAJ și o ambulanță SMURD.

pmpieri si smurd interventie accident autostrada

Accident mortal pe A3. Medicii nu au putut salva un bărbat

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Șoferul autoturismului, în vârstă de 38 de ani, împreună cu un alt pasager din mașină au fost transportați de urgență la spital.

Cei doi prezintă multiple traumatisme, dar se află în stare conștientă și cooperantă.

Cei doi șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest. Atât rezultatul șoferului autoturismului, cât și rezultatul șoferului autoutilitarei au indicat valori negative. Autoritățile efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele în care s-a produs accidentul mortal.

"Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din județul Alba, pe direcția Gilău-Nadașelu, la km 56, a intrat în coliziune cu autoutilitara care îl preceda, condusă de un bărbat de 48 de ani, din județul Cluj. În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul pasagerului din dreapta- față, din autoturism, bărbat de 57 de ani, din județul Alba", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si