Svetlana Ungureanu este poreclită „spaima Chișinăului”. A fost filmată anul trecut când, cu acelasi bolid, a dărâmat gardul unei curti. Atunci a scăpat teafără.

Accidentul care seamănă izbitor cu cel provocat de Mario Iorgulescu

Acum, însă, e în comă pe un pat de spital. Era moartă de beată la volan iar masina groazei gonea cu viteză ametitoare pe străzile din capitala Moldovei: 160 de kilometri la oră.

Femeia de 33 de ani nu a putut stăpâni volanul, iar bolidul a spulberat ca o ghiulea un troleibuz plin de lume. Bărbatul care era lângă ea, pe scaunul din dreapta, a pierit pe loc. În mijlocul de transport public era cât pe ce să fie provocat un măcel! Un om a murit, iar răniti grav sunt cu zecile.

Soferita se zbate pentru viata în spital. În urma testelor de sânge, anchetatorii au aflat ca, in momentul impactului, tanara avea 2,15 g/l alcool pur in sange, ceea ce inseamna de şapte ori peste limita legală.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: ULTIMELE INFORMAȚII despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu! ”A început să meargă prin salon”! Avem detalii noi de la clinica din Milano

Accidentul care seamănă izbitor cu cel provocat de Mario Iorgulescu. Svetlana are un cazier bogat

Potrivit Politiei, Svetlana Ungureanu are un cazier bogat în ceea ce priveste încalcarea regulilor în trafic.

Recent se eliberase de dupa gratii, unde a ispasit o pedeapsa de 6 luni de închisoare pentru un accident din 2017, fiind si atunci în stare avansata de ebrietate.

Pe numele tinerei există nu mai putin de 48 de dosare penale, insa in multe cazuri a scapat basma curata. Presa de peste Prut scrie ca ar fi protejata unui influent om de afaceri si politician, de aici si tupeul ei fara limite.

Accidentul de acum seamana izbitor cu cel provocat de Mario Iorgulescu în Bucuresti. Si el avea o alcoolemie uriasa si o viteza de 240 de kilometri la ora cand a ucis cu masina un tânăr nevinovat.

Si el este în stare grava, iar zilele trecute, parintii l-au dus pe propria raspundere la un spital din Milano pentru tratament.

Citeste si: Dosarul lui Mario Iorgulescu a dispărut de pe portalul instanțelor! Fiul șefului LPF era citat pe 18 septembrie într-un dosar de sechestrare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si