Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Acoperit de soție după accidentul mortal. Bărbatul avea permis suspendat și doar ce ieșise din închisoare

Ancheta în cazul copilului de 3 ani ucis pe o trecere de pietoni din Brăila ia o întorsătură neașteptată. Se pare că femeia care susținea că a fost la volan nu consumase droguri, iar mașina a fost condusă, de fapt, de soțul ei. Bărbatul avea permisul suspendat și fusese eliberat din închisoare pentru omor. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Redactia Stirile Kanal D,

Acoperit de soție după accidentul mortal [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Moartea lui Matei, micuțul de 3 ani care a sfârșit spulberat de o mașină, a revoltat o țară întreagă. Primele informații după producerea accidentului arătau că la volan era o femeie de 38 de ani, care ar fi consumat substanțe interzise. Analizele toxicologice au contrazis însă rezultatul.

A vrut să-și protejeze soțul

După zile în șir de audieri și percheziții, polițiștii au constatat și că mașina era condusă, de fapt, de soțul femeii, un bărbat de 40 de ani.

Încă dărâmate de durere, rudele speră ca autoritățile să facă măcar acum dreptate.

Individul a avut și alte probleme cu legea. A fost închis, până de curând, pentru omor. Matei, băiețelul de 3 ani, se juca în fața casei în momentul când a fost lovit în plin de mașina pe care bărbatul o conducea cu o viteză amețitoare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: „Femeia drogată” care ar fi ucis un copil de 3 ani din Brăila nu se afla de fapt la volan. Autoturismul era condus de un bărbat

Individul de 40 de ani este cercetat acum penal pentru ucidere din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului sau ștergerea urmelor acestuia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI