„Trimisul special al Știrilor Kanal D, Claudia Costandiș, se află la acest eveniment și ni se alătură cu detalii. Bună ziua, Claudia”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Acord la Istanbul pentru combaterea minelor marine din Marea Neagră

„Bun găsit doamnelor și domnilor! Astăzi urmează să fie semnat Acordul Trilateral pentru Deminarea Mării Negre printr-o ceremonie oficială aici, la reședința militară din Istanbul între România, Turcia și Bulgaria.

Urmează să ajungă aici cei trei miniștri ai Apărării din cele trei țări. Vă reamintesc faptul că minele marine au început să apară în Marea Neagră ca urmare a războiului dintre Rusia și Ucraina. Ultima mină care a fost descoperită în Marea Neagră pe teritoriul României a fost în luna august a acestui an, când a explodat lângă un dig din Costinești. Atunci, un băiat a acuzat probleme de auz și a fost dus la spital. Acest acord vine ca urmare a inițiativei Republicii Turcia și este considerat ca fiind o cooperativă între cele trei țări pentru a pune în mișcare flotele acestor țări să găsească toate minele care plutesc în derivă în Marea Neagră”, a transmis Claudia Costandiș, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO-Fenomen meteorologic rar, aburi peste Marea Neagră. Cum a fost posibil? Expliația specialiștilor

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si