„Sunt copii care anul acesta nici nu au îndrăznit să scrie o scrisoare Moșului, dar și mame singure, care de Crăciun nu au ce să pună micuților pe masă. Pe unii dintre aceștia însă, de data aceasta sărbătorile nu-i vor ocoli, pentru că în Sectorul 5 al Capitalei, o acțiune caritabilă a adus zâmbete pe chipuri și bucurie în priviri”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Acțiune caritabilă pentru micuții nevoiași din Sectorul 5 al Capitalei

Într-o atmosferă de poveste, zeci de copii și mame singure au simțit spiritul sărbătorilor. Pungi pline cu cadouri au fost pregătite pentru ei de către Primăria Sectorului 5, prin DGASPC Sector 5, în colaborare cu Ambasada Turciei din România. Chiar soția ambasadorului Turciei s-a implicat în acțiunea caritabilă.
„Am vrut să venim aici pentru copii. Este pentru a doua oară când îi vizităm pe acești copii în Sectorul 5. Suntem foarte fericiți să fim aici”, a spus Asli Altan, soția ambasadorului Turciei.
Celor mici le-au sclipit ochii de bucurie când au văzut darurile primite: dulciuri, jucării și haine. Cei mai mari au primit însă și laptopuri.
„Am primit mai multe cadouri, am primit și foarte multe dulciuri și o pereche de ghete”, a spus unul dintre copilași.


„O tabletă, dulciuri, haine”, a spus alt copil.
„Astăzi avem prezenți în sală copiii din centrele noastre instituționalizate, inclusiv cu părinții lor și s-au bucurat de aceste cadouri de Moș Nicolae, urmează și Moș Crăciun. Să simtă și ei sărbătorile adevărate, creștinești, să simtă suflet lângă suflet, inimă lângă inimă, pentru că din inimă pentru ei facem și noi”, a spus Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: