Cu acest discurs despre putere de muncă, economie și cultură, Ancuța Cârcu anunța, acum o lună, pe Facebook, că țara va înflori la cârma Alianței pentru Unirea Românilor- partid la care ar fi aderat recent, în ciuda scandalurilor rușinoase purtate cu diverși politicieni.

Sexi PRM-ista- așa cum era numită pe vremuri de presa de scandal- l-a dat în judecată pe Corneliu Vadim Tudor pentru calomnie și s-a certat la cuțite cu Gigi Becali despre care a spus că denigrează statutul femeii din România.

Convinsă că mai are multe de spus, Ancuța Cârcu se apucase- recent- de vlogging.

Ancuța Cârcu, acuzație de proxenetism

La adăpostul imaginii de apărătoare a femeilor, cea care pretinde că e politician și vlogger ar fi adus chin și suferință unor tinere exploatate sexual, în Spania. Ancuța Cârcu este suspectă într-un dosar de proxenetism, camătă și șantaj în baza căruia Poliția Națională Spaniolă a emis un ordin european de anchetă. 22 de percheziții domiciliare au avut loc, simultan, pe teritoriul României și în Tenerife, unde acționau suspecții. Dealtfel, acolo locuiește și cea care se visează parlamentar- în urmă cu câteva săptămâni, Ancuța Cârcu posta imagini cu vila luxoasă pe care și-o construiește în Peninsula Iberică. Președintele Alianței pentru Unirea Românilor susține că suspecta nu e membră de partid.

„A completat online cererea de adeziune, însă această cerere n-a fost luată în discuție, n-a fost concretizată în transformarea dumneai în calitatea de membru AUR”, spune liderul partidului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit anchetatorilor, gruparea acționa nu doar în Spania, ci și în Germania, Austria, Belgia și Anglia, iar liderul ar fi un bărbat din Turda. Nașul său de cununie ar fi, de asemenea, complice și ar fi încercat mai mulți martori din dosar să-și schimbe declarațiile. El și alți 6 suspecți au fost reținuți.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si