„Cazul copilei de 4 ani care a murit după ce ar fi căzut din pat se complică! Rudele fetei arată cu degetul spre femeia care ar fi trebuit să o îngrijească și spun că pe trupul victimei erau urme de violență. Polițiștii fac acum cercetări într-un dosar de rele tratamente aplicate minorului. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Noi detalii în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a căzut din pat

Tragedia a ieșit la iveală pe 8 decembrie, anul trecut. Atunci, un apel la 112 a anunțat că o fetiță de 4 ani se simte rău după ce în timpul nopții ar fi căzut din pat și s-ar fi lovit la cap. Incidentul a fost raportat abia dimineață, iar medicii n-au mai putut să o salveze.
„Ce am descoperit pe trupușorul ei... n-am crezut că se poate vedea. Avea peste tot vânătăi, zgârieturi, urme de țigară, julituri de joardă. Oribil. Nu exista loc pe corpul ei fără julitură”, a mărturisit verișoara micuței.
Copila mai avea 3 frați. Toți erau îngrijiți de aceeași asistentă maternală. Mama i-a părăsit, iar tatăl era în închisoare. Rudele rămase spun că nu au au primit acordul autorităților pentru a se ocupa de copii.

Citește și: Caz șocant în Iași, după ce două fetițe au fost spălate pe cap cu o substanță toxică de către mama lor. Care este starea celor două fete

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Am văzut pe Ana cum arată, ce am văzut pe corpul ei ne-a determinat să vrem să facem dreptate, nu așa trebuie să arate un copil”, a spus o altă rudă de a fetiței.
„Au cred, nu credem că fetița a murit din cauza căzăturii din pat. A fost bătută”, a spus și mătușa victimei.
Fratele în vârstă de 6 ani ar fi povestit despre o serie de abuzuri, spune avocatul familiei.
„Mă gândesc dacă nu este vorba să fac o plângere și pentru omor. Loviturile aplicate copilului sunt de o intensitate mare, cel care le-a săvârșit avea intenția să o omoare”, a explicat avocatul.
Am mers astăzi pe urmele acuzațiilor și am cerut un punct de vedere de la femeia care s-a ocupat de copilă.
Vecinii femeii au opinii diferite: unii o arată cu degetul, alții o apără.
Polițiștii ne-au transmis că au deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub acuzația de rele tratamente aplicate minorului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si