„Pavajul din centrul orașului Turda ar fi ajuns, fără drept, în curtea a doi ofițeri cu funcții de conducere din poliția municipală. Procurorii au descins astăzi la adresele celor doi oameni ai legii și vor să afle dacă polițiștii știau de unde vine pavajul folosit în curte”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Polițiști acuzați că au furat pavelele din centrul orașului Turda

Centrul orașului Turda a trecut printr-o schimbare radicală, iar pavajul a fost înlocuit. Printr-o hârtie, la nivelul primăriei, s-a stabilit că acesta era deteriorat și nu mai putea fi folosit. Procurorii cred că acel document a fost întocmit în fals pentru a se profita de pe urma pavajului.
Pavajul respectiv ar fi ajuns în curtea a doi ofițeri din cadrul Poliției Turda. Procurorii au descins la cele două adrese și încearcă să afle dacă oamenii legii au fost cumpărători de bună credință sau au știut cum a fost obținută marfa.

Citește și: Dezastru în Vaslui! Două persoane au fost grav rănite în urma unei explozii puternice

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Activitățile de cercetare sunt desfășurate în rem în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de fals material în înscrisuri oficiale și delapidare. În conformitate cu prevederile legale, în funcție de evoluția anchetei, vor fi dispuse măsurile prevăzute de lege”, a explicat Andreea Vișan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.
Procurorii continuă cercetările în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: