Alexandra avea 26 de ani, era mama a 3 copilași și îl aștepta pe al patrulea. Aseară, tânăra a început brusc să se simtă rău și să sângereze. A sunat la 112, iar un echipaj de ambulanță a ajuns la ea acasă. Ulterior, femeia a fost dusă la maternitate. De acolo, a început coșmarul.

"I-a zis că a pierdut sarcina și să aștepte medicul ei până dimineață, a stat până dimineață cu dureri...

am și mesaje că nu mai poate, că moare, nu a luat-o nimeni, nu i-au făcut nimic", a declarat fratele Alexandra.

Măcinată de dureri cumplite, Alexandra ar fi cerut medicilor să îi facă avort. Pentru că doctorul care se ocupa de ea era liber, cadrele medicale i-ar fi spus că va fi operata a doua zi pentru că nu reprezintă o urgență. În tot acest timp, mămica a vorbit cu soțul ei prin mesaje, iar dialogul dintre ei este șocant.

" ALEXANDRA: A spus că nu se poate în seara asta.
SOȚUL ALEXANDREI: Nu înțeleg, cum să stai așa? Cine știe la ce oră vine mâine!
ALEXANDRA: Sper să vină devreme, că mor aici!"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: UPDATE/VIDEO- Scene incredibile pe o stradă din Urziceni! O femeie a născut chiar în fața spitalului. Tinerei mame i-a fost refuzată internarea la maternitate/ Declarația mangerului spitalului

Câteva ore mai târziu, soțul a primit vestea cumplită. Alexandra nu mai era. Familia este convinsă că tânăra a murit din cauza nepăsării medicilor și vrea ca cei vinovați să plătească. De cealaltă parte, doctorii susțin că nu a fost necesara nicio intervenție.

"Nu s-a impus evacuarea sarcinii în timpul nopții...fără semn de avort în evoluție. În ciuda eforturilor, la 08:20 se declara decesul"

Fratele tinerei a depus deja o plângere penală. În paralel, conducerea Spitalului Județean de Urgență a demarat o anchetă pentru a stabili dacă au fost sau nu respectate procedurile medicale care se impuneau.

În urma au rămas un soț îndurerat, o fetiță de 6 ani și doi baieței, dintre care cel mai mic de doar un an.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si