Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Acuzații. Gravidă lăsată să moară. Fratele gravidei: "A stat până dimineață cu dureri"

Acuzații grave planează asupra medicilor de la maternitatea din Botoșani. Familia unei tinere de doar 25 de ani spune că fata, însărcinată cu al patrulea copil, a murit din cauza nepăsării cadrelor medicale. Tânăra ar fi ajuns la spital cu dureri grave, însă medicii de gardă i-ar fi spus că nu este o urgență. Vă avertizez, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Redactia Stirile Kanal D,

Acuzații- Gravidă lăsată să moară [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Alexandra avea 26 de ani, era mama a 3 copilași și îl aștepta pe al patrulea. Aseară, tânăra a început brusc să se simtă rău și să sângereze. A sunat la 112, iar un echipaj de ambulanță a ajuns la ea acasă. Ulterior, femeia a fost dusă la maternitate. De acolo, a început coșmarul.

"I-a zis că a pierdut sarcina și să aștepte medicul ei până dimineață, a stat până dimineață cu dureri... am și mesaje că nu mai poate, că moare, nu a luat-o nimeni, nu i-au făcut nimic", a declarat fratele Alexandra.

Măcinată de dureri cumplite, Alexandra ar fi cerut medicilor să îi facă avort. Pentru că doctorul care se ocupa de ea era liber, cadrele medicale i-ar fi spus că va fi operata a doua zi pentru că nu reprezintă o urgență. În tot acest timp, mămica a vorbit cu soțul ei prin mesaje, iar dialogul dintre ei este șocant.

" ALEXANDRA: A spus că nu se poate în seara asta.
SOȚUL ALEXANDREI: Nu înțeleg, cum să stai așa? Cine știe la ce oră vine mâine!
ALEXANDRA: Sper să vină devreme, că mor aici!"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: UPDATE/VIDEO- Scene incredibile pe o stradă din Urziceni! O femeie a născut chiar în fața spitalului. Tinerei mame i-a fost refuzată internarea la maternitate/ Declarația mangerului spitalului

Câteva ore mai târziu, soțul a primit vestea cumplită. Alexandra nu mai era.

Familia este convinsă că tânăra a murit din cauza nepăsării medicilor și vrea ca cei vinovați să plătească. De cealaltă parte, doctorii susțin că nu a fost necesara nicio intervenție.

"Nu s-a impus evacuarea sarcinii în timpul nopții...fără semn de avort în evoluție. În ciuda eforturilor, la 08:20 se declara decesul"

Fratele tinerei a depus deja o plângere penală. În paralel, conducerea Spitalului Județean de Urgență a demarat o anchetă pentru a stabili dacă au fost sau nu respectate procedurile medicale care se impuneau.

În urma au rămas un soț îndurerat, o fetiță de 6 ani și doi baieței, dintre care cel mai mic de doar un an.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI