„Sunt acuzații teribile la o școală din Capitală! Părinții unui copil acuză că micuțul lor ar fi fost batjocorit de două ori în incinta școlii. De la prima oră a dimineții, în semn de solidaritate, zeci de părinți au venit să le susțină cauza, într-un protest spontan. Mergem într-o transmisiune directă, la Alexandra Cosman să primim detalii despre acest caz absolut terifiant”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Acuzații grave: elev batjocorit de două ori în incinta școlii

„Zeci de părinți s-au strâns în această dimineață aici, la o școală generală din Capitală și asta pentru că cer demisia directoarei pentru că în ultimii doi ani de zile s-a mușamalizat un caz de agresiune sexuală în loc să se ia măsuri concrete. Un copil de clasa a II-a fost abuzat de două ori în incinta școlii. Primul caz a avut în loc în anul 2022 și, deși părinții s-au dus la directoare, nu s-a luat nicio măsură. Însă, de atunci, povestea copilului a continuat iar în decembrie anul trecut. Copilul a mai fost abuzat sexual de încă un alt coleg în baia instituției. Părinții sunt speriați și cer lămuriri în această situație, însă, în loc de discuții, au avut parte de uși încuiate. Copilul abuzat a fost transferat în ianuarie în acest an la o altă instituție școlară.

Sunt în acest moment și alți părinți care iau în calcul să-și mute copiii de aici pentru că stau cu teamă. Astăzi, la școală, a fost trimis și Corpul de Control al ministerului Educației, dar și mai mulți reprezentanți ai Inspectoratului Școlar. Rămâne de văzut ce măsuri se vor lua în acest caz. Până atunci părinții vor relua protestul și în această seară la ora 18.00”, a transmis Alexandra Cosman, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: Instructorul de la înot de la Dinamo a fost trimis în judecată! Ce daune cere familia minorei?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si