ADELINA PESTRITU: Avand in vedere ca Nobby este un membru important al familiei noastre si ea merita o ingrijire corespunzatoare. asa ca fercventeaza saloanele de infrumusetare destul de des.

Mai mult decat atat, catelusa Adelinei Pestritu are parte de un tratament regesc. Mananca bucate alese, are hainute de firma si e rasfatata familiei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Odata inceput ritualul de infrumusetare, Adelina Pestritu urmareste fiecare miscare a medicului care se ocupa de Nobby.

DUMITRU IFTEME, MEDIC VETERINAR: Am spalat-o pe Nobby, am hidratat-o cu balsam, acum urmeaza sa ii taiem unghiile, sa-i curatam urechile si glandele au fost vidate la spalat.

Si cum este vara, medicul veterinar care o ingrijeste pe Nobby are si cateva recomandari pentru toti proprietarii de catei.

DUMITRU IFTEME, MEDIC VETERINAR: Trei sfaturi, ca sa zic asa, pentru un catel sunt spalatul, tunsul, vidatul glandelor, curatatul urechilor si taiatul unghiilor. De fapt, sunt mai multe sfaturi. Putem sa spalam catelul de 2-3 ori pe saptamna fara nicio problema, important este sa fie samponul de calitate, balsamul de calitate.

Citeste si: VIDEO| Adelina Pestrițu, secretul fericirii în cuplu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si