Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Adevărul despre dispariția copiilor lui Adrian Marțian! Polițiștii desfac ițele răpirii, iar fiul cel mare al afaceristului își condamnă tatăl: A cauzat foarte multă suferință

Copiii lui Adrian Marțian au fost găsiți lângă tatăl lor, iar polițiștii desfac ițele răpirii. Care este adevărul în cazul dispariției micuților?

Redactia Stirile Kanal D,

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A

Omul de afaceri Adrian Marțian a fost reținut de polițiști. Bărbatul și cei trei copii ai săi au fost aduși în această dimineață din Serbia. Tatăl susține că presupuși răpitori i- au predat copiii, dar polițiștii nu cred în această variantă. Anchetatorii cred că cei mici ar fi fost scoși din țară, ascunși în camioane, a transmis Cristian Sabbagh.

Polițiștii desfac ițele răpirii copiilor lui Adrian Marțian

Cei trei copii au intrat în țară într-o mașină, tatăl lor era în alta, iar autoturismul roșu în care au fost găsiți în Serbia era tractat pe o platformă. Omul de afaceri a zâmbit la reintrarea pe teritoriul țării.

Doar că cei mici merg în grija statului așa cum a decis instanța. Convoiul format din mascat și angajați de la protecția copilului s- a îndreptat spre IPJ Hunedoara. După patru ore au ajuns cu toții la Deva.

Nu voiam să plec nicăieri, ce era să fac, să îi abandonez pe copiii mei?!, a spus Adrian Marțian.

Polițiștii desfac ițele răpirii [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

Milionarul Adrian Marțian susține în continuare varianta răpirii. Însă polițiștii și procurorii nu cred în aceste explicații.

După trei ore de audieri bărbatul de cincizeci și patru de ani a fost reținut.

Mă bucur pentru faptul că în sfârșit s-a făcut dreptate, iar tatăl meu a fost reținut pentru că a cauzat mult prea multă suferință, a spus fiul cel mare ai lui Adrian Marțian.

Tatăl minorilor e acuzat de trei infracțiuni.

Participație proprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat, nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorilor și de asemenea pentru inducerea în eroare a organelor, au

transmis autorităților.

Acum ancheta trebuie să scoată la iveală traseul copiilor și modul în care aceștia au trecut frontiera.

Citeste si: Tot ce trebuie să știe femeile despre ajutorul social! Cât este cuantumul ajutorului pentru familia cu copii- kfetele.ro

Citeste si: Radu Mazăre, tată a doua oară după eliberarea din închisoare. Roxana a născut un băiețel- radioimpuls.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

Fiul mai mare al milionarului are o versiune proprie.

Frații mei au fost trecuți ilegal frontiera, din câte știu cu un tir, cum a făcut chestia asta?! Copiii sunt puși în patul de sus al tirului și patul este rabatat, a spus fiul milionarului.

Surse din anchetă spun că cei mici ar fi fost trecuți pe rând în vehicule diferite. Copiii sunt acum într-un centru de îngrijire, unde vor avea parte de consiliere psihologică. Instanța a decis că aceștia trebuie să ajungă în grija statului, nu la părinții care se războiesc în instanțe din omânia și Spania.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI