Este vorba despre percheziții de amploare făcute de ofițerii de la crimă organizată într-un dosar penal ce are ca obiect numeroase fapte de șantaj și camătă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Adrian Siminonescu a ajuns să fie și el audiat în calitate de martor și asta pentru că, potrivit unor surse, artistul ar cunoaște mai multe dintre persoanele vizate de anchetatori.

Adi Minune a fost dus pe sus la audieri. Poliția l-a audiat într-un dosar de șantaj

Concret, procurorii au vrut să afle de la cantaret care sunt legăturile pe care le are cu suspecții și de asemenea, dacă are informații despre faptele din dosar, care ar putea ajuta în anchetă.

Audierea artistului a fost una importantă în contextul în care vorbim despre o adevărată grupare de interlopi temuți din Brăila.

Adi Minune a mai avut probleme cu poliția

„De altfel, nu este prima dată cand artistul sta fata in fata cu anchetatorii, într-o altă anchetă a primit interdicție de a mai intra in Statele Unite ale Americii din cauza unor români care s-au recomandat la ambasadă ca fiind membri ai trupei lui”, relatează corespondentul Kanal D la Galați, Iuliana Basalic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si