„Dragilor, ținutele de Revelion sunt spectaculoase și confortabile pentru că o noapte întreagă stați în ele. Doamnelor, rochii din mătase naturală, catifea, paiete, tocuri dacă puteți sta pe ele. Fie pantofi, fie sandale, niciodată cizme. În situațiile elegante nu purtam cizme. Eu vă recomand variantele cu tentă masculină, sunt ușor de purtat, confortabile și la o adică, după 12 noaptea poți pune pantofi lejeri”, a explicat Adina Buzatu.

Idei de ținute inedite de Revelion din partea Adinei Buzatu

„Pentru bărbați, smoking. Aici vorbim de un smoking de catifea turcoaz, cu papion self tie, se înnoadă, nu e cel cusut, nimic nu e mai urât decât un papion precusut, arată groaznic. Pantalonii din stofă fină, iar pantofii obligatoriu din lac, niciodată din piele mată. Pentru doamne, dacă nu vreți să purtați o rochie, puneți o pereche de pantaloni din stofă de lână, cu maletă și un blaiser strălucitor, care vă vine bine. În cazul acesta, cu paiete, cu tocuri înalte. Să puteți alege o variantă cu tentă rock, este un body pictat manual cu print de tatuaje, pe deasupra un sacou masculin de smoking cu reverele brodate cu mătase naturală.

Citește și: VIDEO- Junii și-au dat întâlnire în Mărginime. Tradițiile păstrate cu sfințenie în Mărginimea Sibiului

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Costumele bărbaților pot fi din stofă de lână că sunt neșifonabile și genul acesta de ținută o puteți purta la un Revelion la munte sau poate în vizită, vă recomand să fie naturale, sunt neșifonabile, sunt ușor de purtat. Pot fi ghete dacă vorbim de munte sau puteți purta pantofi eleganți, puteți purta și sneakerși”, a adăugat Adina Buzatu.

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si