Adina Halas se pregătește cu entuziasm pentru sărbătorile de Paște. Primele pe listă sunt decorațiunile care vor aduce un plus de farmec în casă. Cu atenție minuțioasă la detalii, vedeta își propune să creeze o atmosferă plină de bucurii pentru familie, a transmis Silvia Ioniță.

Adina Halas, pregătiri de Paște

Mai este puțin până la startul sărbătorilor Pascale, iar Adina Halas se pregătește cu pasiune și entuziasm pentru a crea cea mai frumoasă atmosferă pentru cei dragi.



Adina Halas- Sărbătorile sunt foarte importante pentru mine, m-am obișnuit să fiu în sânul familiei, încă de când eram mică, tradiția asta o aveam. Noi suntem familie mixtă, soțul meu este catolic, eu sunt ortodoxă, așa că ținem ambele tradiții.

Citește și: VIDEO- Paștele vine înaintea salariilor. Puțini sunt cei care și-au pus bani deoparte pentru masa în familie. ,,Iei un pic din fiecare, și la prețurile care sunt, nu luați mare lucru''

Anul acesta, Adina se ocupă de designul mesei de sărbători, iar mama ei de mâncarea tradițională. Pentru a aduce o notă în plus de farmec, vedeta vrea să exploreze o varietate de decorațiuni, de la cele clasice, până la elemente moderne.

Adina Halas- Am 2 direcții total opuse. Cea minimalistă și cealaltă o explozie de culoare. Depinde foarte mult de starea în care mă aflu la momentul respectiv, îmi place foarte mult și acel minimalism clean, îmi place foarte mult să mă exprim prin culori.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu este timp de pierdut, așa că vedeta a luat la pas magazinul de decorațiuni.

Adina Hala s- Am găsit aici câteva elemente care îmi plac și pe care le-aș folosi la decorat, cum ar fi acest aranjament, inclusiv cu aceste flori, care nu sunt naturale, dar uitați cât de bine arată și rezistă foarte mult. Aș păstra acest mușchi și aș pune în schimb ca decorațiune, am văzut acolo un iepure auriu, cred că se potrivește foarte bine.

Adina Halas- Mergem în zona ceva mai simplă, dar foarte elegantă, folosind aceste farfurii aurii care îmi plac foarte mult, iar alături am putea să punem, mă rog, pe toată masa am putea să punem aceste lumânări sub formă de ouă de Paște.

Ce i-a captat cel mai mult atenția a fost, însă, un iepuraș de pluș.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Paștele are o însemnătate aparte pentru Adina Halas. Vedeta ne-a mărturist că una dintre cele mai frumoase amintiri ale sale în ceea ce privește sărbătoarea sfântă este alături de bunicul ei.

Adina Halas- Era figura mea paternă principală, l-am adorat pe bunicul meu și el pe mine.

Mi-am petrecut doar cu el Paștele, bine, bunica ne lăsase totul, dar mi-a plăcut că eram doar cu el, și m-a învățat să fac focul. Mă lăsa să construiesc sub supravegherea lui, am fost peste tot, la toți prietenii.

Anul acesta, vedeta va petrece Paștele în sânul familiei, alături de soțul și fiul său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si