„Administratorii de bloc ar putea rămâne fără funcții și asta pentru că ar putea fi înlocuiți de către Irene. Cine este Irene aflăm de la colega noastră, Ellvira Costache”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Administratorul de bloc virtual

Ellvira Costache: Vom face cunoștință cu un administrator de bloc puțin mai neobișnuit, dar mai multe ne va spune Eduard Baicu, arhitect.

Aș vrea, vă rog, să-mi faceți cunoștință cu administratorul.

Eduard Baicu: Nu ne referim la mine, nu sunt eu administratorul de bloc. Cel diferit este Irene, pe care o lăsăm să ne prezinte un pic.

Ellvira Costache: Ce fel de administrator este?

Citește și: Ce se întâmplă la Penitenciarul Rahova, după ce un deținut, condamnat pentru omor, a evadat? Anunțul făcut acum de ANP: ”Se vor dispune măsurile legale”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Eduard Baicu: Irene se dorește ar fi o parte integrată din sistemul de management al administrației interioare al complexului. Este un avatar construit pe o formulă și pe un sistem a de inteligență artificială de machine learning și rolul ei este de a fi partenerul administratorului de bloc în comunicarea informațiilor către locatarii complexului

nostru.

Ellvira Costache: Cum ne poate ajuta? Spre exemplu, cu facturile, cu întreținerea?

Eduard Baicu: Foarte simplu. Ea ne va comunica printr-un mesaj simplu suma pe care fiecare dintre noi o avem de achitat lunar, scadența acesteia. Ea ne va și cunoaște ca atare, adică ne va saluta personalizat pentru fiecare locatar al nostru în timp real.

Ellvira Costache: Primește salariu?

Eduard Baicu: Nu. Consumă doar curent”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si