O butelie ar fi explodat, iar flăcările iscate ulterior erau gata să înghită și casele vecinilor. Atenție, sunt imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

Curtea din comuna Fântânele, în care s-a dezlănțuit iadul, era a unei familii care avea se pare o afacere, iar gospodăria era plină cu materiale inflamabile. O butelie a explodat și atunci s-au pornit flăcări uriașe, care au ajuns și la mai multe tanc uri în care era depozitat combustibil.

Bubuiturile puternice i-au înspăimântat pe vecini.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În gospodăria nimicită de foc erau doi soți și fiul lor de 17 ani. Pe lângă tânăr a trecut razant moartea, dar nici acum nu e în afara pericolului. Flăcările l-au ars pe 90 la sută din corp și a fost dus în grabă la spital... Medicii din Ploiești, însă, nu au avut ce să-i facă, astfel că l-au transferat la București. Tatăl său e rănit după ce a sărit în foc să-și salveze fiul!

Intervenția pompierilor a fost una grea

Intervenția pompierilor a fost una grea, mai ales că în zonă sunt multe case și nu există alimentare cu apă. Incendiul amenința să cotropească și alte gospodării.

Citeste si: BREAKING: Incendiu într-un parc auto din Sibiu

Din păcate, starea de sănătate a tânărului de 17 ani e una extrem de fragilă. Și mai grav e că România nu îl poate trata așa cum se cuvine.

De altfel, trei dintre pacienții arși în explozia de lângă București în urmă cu două zile au fost transferați cu o aeronavă la un spital din Germania.

Citeste si: Explozie puternică din cauza unei butelii. Doi oameni au murit, iar un copil este grav rănit

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si