”Un adolescent din Afumați a fost sechestrat de mai mulți indivizi, apoi a fost dus cu un taxi în satul vecin și a fost bătut. Scandalul s-a iscat pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, iar întreg incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Detalii despre subiect are colega mea Andra Ionescu, însă vă avertizez că sunt informații cu un puternic impact emoțional. Andra, te ascultăm!”, a transmis Christian Sabbagh.

Polițiștii i-au prins pe agresori

”Bun găsit!
Victima are doar 17 ani. Zilele trecute, în Afumați, s-a întâlnit în parcarea unui supermarket cu mai mulți indivizi dintr-un alt sat. Între ei exista un conflict mai vechi, așa că tinerii nu au ratat ocazia și au decis să se răzbune.
Tânărul de 17 ani a fost băgat cu forța într-un taxi, a fost dus în satul vecin, iar acolo a fost dat jos și adus în mijlocul unei mulțimi de oameni. O parte dintre ei încep să îl lovească, în timp ce alții doar asistă la scenele violente fără să intervină.
Întreg incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. De altfel, cu ajutorul imaginilor surprinse, polițiștii au reușit să dea de urma agresorilor.
Este vorba despre 3 indivizi cu vârste cuprinse între 18 și 48 ani, toți arestați preventiv acum, pentru lipsire de libertate, dar și pentru lovire și alte violențe.


Acestea au fost informațiile!”, a spus Andra Ionescu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si