Adolescenta mergea la magazin. S-a trezit în doar câteva secunde că este într-o mașină, fără voia ei. Mai mulți indivizi au luat-o efectiv pe sus și băgat-o cu forța în autoturism.

Ce aveau să descopere ulterior autoritățile este de-a dreptul șocant.

Răpitorii voiau să o mărite

Adolescenta de 14 ani a fost răpită deoarece...

bărbații voiau să o oblige pe aceasta să se căsătorească cu un tânăr în vârstă de 19 ani. 

Reprezenții IPJ Buzău spun că polițiștii au fost sesizați cu privire la acest caz. Au fost alertate inclusiv efectivele de investigații criminale și ordine publică, de la Poliția municipiului Buzău și Râmnicu Sărat, dar și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. 

Citeste si: „Monstrul din Caracal” este acuzat de o nouă faptă penală. Gheorghe Dincă vrea să scape de pedeapsă

Reacția Poliției

„Sub coordonarea conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, au fost demarate de îndată toate măsurile specifice pentru depistarea în condiţii de siguranţă a minorei. S-a realizat securizarea cu filtre rutiere a căilor de acces din zona Râmnicu Sărat, precum şi a principalelor artere de comunicare cu municipiul Buzău. De asemenea, au fost verificate toate unităţile de cazare pe zona vizată de căutări”, a

fost comunicatul emis de IPJ Buzău.

Cercetările au confirmat faptul că fata mergea spre un magazin, moment în care a fost luată pe sus și băgată cu forța într-o mașină în care se aflau trei persoane. Șoferul s-a deplasat într-o direcție necunoscută. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totul s-a terminat cu bine pentru fata de 14 ani. Oamenii legii au reușit să o găsească atât pe ea, cât și pe făptașii care au fost duși la Poliție pentru audieri. 

Anchetatorii spun că planul bărbaților s-a conturat în momentul în care o observaseră pe tânără cu circa două săptămâni în urmă, la o petrecere privată. 

Citeste si: Un biciclist a fost arestat după ce a pipăit mai multe femei din Capitală. Tinerele au cerut ajutorul Poliției

Atunci au decis că vor să o căsătorească cu un tânăr de 19 ani.

Autoritățile mai spun că suspecții ar fi încercat să ascundă victima în zona Râmnicu Sărat. Ulterior, și-au dat seama de gravitatea faptei și au decis să revină în Buzău, acolo unde au fost prinși de polițiști. 

Tânărul de 19 ani, părinții săi dar și alte rude sunt acum cercetați în acest caz. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Scene de coșmar în Buzău! O minoră a fost bagată cu forța într-o mașină, în timp ce mergea la magazin

Fata a fost preluată de un echipaj medical și este în afara oricărui pericol. 

„Faţă de 6 persoane, 4 bărbaţi şi două femei, buzoieni cu vârste cuprinse între 19 şi 49 de ani, poliţiştii au dispus, pe bază de ordonanţă, reţinerea pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Persoanele reţinute urmează a fi prezentate parchetului cu propunerea de sesizare a instanţei în vederea arestării preventive”, au mai precizat reprezentanții IPJ Buzău.

VIDEO- Răpitorii, duși la audieri: 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si