,,O adolescentă de 13 ani din Tulcea a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost abuzată de mama adoptivă. Femeia ar fi abuzat copilul pe care-l avea în grijă și a distribuit imaginile pe internet. Un personaj cheie încă este căutat în acest dosar. Mai multe detalii are Delia Săndulachi. Vă avertizez, însă, urmează informații cu un puternic impact emoțional'', a transmis Christian Sabbagh.

Adolescentă abuzată de mama adoptivă

Procurorii DIICOT spun că din octombrie 2023 până în februarie anul acesta, femeia ar fi întreținut relații intime cu fiica ei, la solicitarea unui individ. Femeia filma scenele cu telefonul mobil, apoi i le trimitea bărbatului pe rețelele de socializare.

Anchetatorii au găsit în telefonul mamei mai multe materiale intime și au reținut-o, iar judecătorii de la Tribunalul Tulcea au decis să o aresteze preventiv. Este cercetată pentru fapte grave.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Noi detalii în cazul tatălui din Iași, care și-ar fi abuzat fata timp de trei ani. Acesta a fost dat în urmărire națională

O propunere de arestare preventivă în lipsă a fost formulată și pe numele individului la care ajungeau clipurile, iar oamenii legii încearcă să dea de urma lui. Este cercetat pentru fapte grave.

În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333

destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si