Atenție, urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional. Colega mea, Adina Iliescu, știe, însă, întreaga poveste. Adina, bună seara, te ascultăm.

Bună seara, Silvia, bun găsit, tuturor.

Individul în vârstă de 35 de ani ar fi încercat să le atingă pe cele două tinere, în vârstă de 16 ani. Însă, momentul în care aceștia au reacționat, bărbatul a devenit recalcitrant. Individul le-a amenințat cu moartea și cu acte de violență fizică pe cele două adolescente, ba chiar ar fi reușit să o lovească pe una dintre ele.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Șocant este că incidentul s-a petrecut într-un mijloc de transport în comun, sub privirile mai multor pasageri care, însă, nu ar fi intervenit. Una dintre tinere a reușit să înregistreze cu telefonul întreaga scenă, iar ulterior să alerteze autoritățile.

Citește și: Crimă înfiorătoare! Bătrână ucisă de două adolescente de 14 și 15 ani în Republica Moldova: Măcar să fi fost bogată, dar o băbuță săraca”

Polițiștii l-au identificat pe agresor și este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, lovituri și alte violențe și amenințări.

Deși inițial bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, Parchetul de pe Lângă Judecătoria Galați a decis să îl plaseze pe acesta sub măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de șaizeci de zile. Deocamdată acestea au fost informațiile. Silvia, mă întorc la tine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si