Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Adolescent cu arsuri pe jumătate din corp, în agonie minute întregi pe vagon. De ce nu au putut medicii să intervină imediat. Tatăl copilului: „Mi-a zis că s-a curentat”

De aici pornesc alte scene halucinante. Pompierii și medicii au ajuns la intervenție, dar nu l-au putut coborî pe tânăr de pe vagon.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

„Am văzut scânteie și m-am dat într-o parte, să înconjor trenul. El era pe vagon și ardea tricoul și striga: sunați salvarea”. Adolescentul plecase din căminul liceului la care învață împreună cu un alt coleg: „A vrut să facă parkour, s-a urcat pe vagon și din greșeală l-a electrocutat sau s-a atins cu mâna.” Martorii au sunat la unu unu doi după ajutor. Tatăl băiatului a venit într-un suflet la locul accidentului: „M-a sunat de pe telefonul lui cineva. Mi-a zis că s-a curentat pe un vagon.”

De aici pornesc alte scene halucinante. Pompierii și medicii au ajuns la intervenție, dar nu l-au putut coborî pe tânăr de pe vagon: „Ni s-a solicitat să nu se miște până când forțele CFR-ului de intervenție au oprit curentul electric și au scăzut astfel intensitatea câmpului electric din zona copilului.

Acesta a trebuit să aștepte aproximativ treizeci de minute până când curentul electric a fost oprit.”

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

În tot acest timp, victima agoniza cu arsuri pe jumătate din corp. De ce nu a fost oprit curentul mult mai repede? Momentan e o întrebare fără răspuns: „Este în comă indusă, într-adevăr este intubat, ventilat mecanic. Prognosticul este foarte rezervat. Facem toate eforturile ca să-l menținem în viață, toate eforturile să îl echilibrăm din toate punctele de vedere, dar starea lui este foarte gravă.”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificări face și conducerea liceului unde erau cazați cei doi băieți: „Pur și simplu a spus că vrea să se plimbe. Existau biletele de voie atât pentru el, cât și pentru copilul însoțitor.”

Cu o seară înainte, un alt adolescent din Iași s-a urcat pe un vagon de tren în aceeași zonă și a ajuns la spital cu răni grave, iar în august, în Arad, un tânăr de nouăsprezece ani a fost rănit după ce a urcat pe un vagon, încurajat de

prietenii săi. Aceste imagini demonstrează pericolul extrem la care se supun cei care cred că vagonul de tren e un cadru potrivit pentru un selfie. Cablurile de înaltă tensiune din zona gărilor au douăzeci și șapte de mii de volți. Arcul electric se produce în apropierea lor fără ca acestea să fie atinse, iar corpul uman devine ca un paratrăsnet, spun specialiștii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI