„După o operație de micșorare a stomacului, cântărețul se simte un al om. L-am întâlnit într-un local din Capitală, unde am stat de vorbă cu el despre tot ceea ce este nou în viața sa”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Adrian Minune, anul schimbărilor

Adrian Minune este de nerecunoscut. Cântărețul a slăbit aproape 10 kilograme, pare cu 10 ani mai tânăr și are o energie debordantă.

Noua lui imagine vine la pachet cu multiple alte schimbări la care a recurs artistul în ultima perioadă.
„M-am tatuat, am slăbit, am mai multă grijă de copii și de familie și de nepoții mei”, a spus artistul.
Recunoscut pentru legătura lui spirituală cu divinitatea, nu este nicio surpriză că tatuajul realizat de artist are însemnătate religioasă.

Citește și: VIDEO- Rihanna, interviu emoționant despre personalitățile celor doi copii ai săi

Anul acesta este anul reinventării pentru Adrian Minune, căci în viața lui se întâmplă foarte multe lucruri. În doar câteva luni, urmează să fie socru mic, iar in toamnă se pregătește pentru o schimbare de prefix: împlinește 50 de ani.
Toate conjuncturile acestea l-au făcut sa pună mai mare preț pe sănătate, așa că a ajuns pe mâna profesorului Cătălin Copăescu, pentru o intervenție laparoscopică, la stomac. Iar schimbările benefice se simt deja.


„Plin de energie, iau vitaminele care a spus domnul profesor, respect, uitați, am o cafea care nu are zahăr, nu are nimic și de pe data de 8 până acum am băut doar apă, ceai shake-uri vitamine, pastile și nu am ieșit din cuvântul doctorului ca să mă vindec pe interior”, a mai spus artistul.
Și pentru că este într-o reinventare pe plan personal, de ce sa nu recurgă la câteva schimbări și în muzică? Cel care l-a ajutat, a fost chiar rapper-ul Snoop Dogg.

În urmă cu câțiva ani, rapper-ul de renume internațional a avut o colaborare cu un alt cântăreț de petrecere din țara noastră. Acum, însă, proiectul realizat în colaborare cu regele manelelor promite să uluiască.
„- Am tras o piesa cu Snoop Dogg. El a tras vocile în America, eu în România.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

- Și ce gen de melodie este?

- Bineînțeles, genul lui, pe răpăială. Eu cânt în românește, iar el in engleza bineînțeles”, a explicat Adrian Minune.
Odată cu împlinirea a 50 de ani, Adrian Minune pregătește și un concert aniversar de proporții, presărat cu nenumărate surprize.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si