Fotografiile facute de catre cei din Ministerul Transporturilor arata un aeroport dezolant. Mizerie crunta, usi ruginite si rupte, pereti plini de igrasie si scari rulante pentru persoane cu dizabilitati nefunctionale.

Dupa ce-ar fi primit plangeri de la pasageri, Razvan Cuc s-a prezentat dimineata la aeroportul din Otopeni si s-a pus in pielea pasagerilor. A testat personal scarile rulante in timp ce un consilier filma controlul.

Citeste si: VIDEO| Aeroportul de peste un miliard de euro din Singapore si-a deschis astazi portile!

Igrasie in aeroport

Pe langa lipsa scaunelor si a scarilor rulante nefunctionale, ministrul spune ca a mai descoperit mizerie si igrasie in mai multe locuri din aeroport. Controlul ministerial a scos la iveala infiltratii in tavanul parcarii si gropi pe unde trec masinile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Ti-a întârziat zborul? Află cum poți primi despăgubiri de la companiile aeriene!

Ministrul a fost instotit in control de presedintele Consiliului de Administratie. Cuc a cerut ca directorul aeroportului sa fie revocat din functie dupa neregulile descoperite in aceasta dimineata. Pasagerii stiu de multa vreme problemele, ba chiar ne arata unele neobservate de ministru.

Aeroportul Henri Coanda este tranzitat anual de milioane de pasageri. Chiar si asa, o mare problema o reprezinta gropile din parcare in care soferii isi rup masinile.

Problema care se pune acum e legata de timpul in care toate aceste probleme se vor rezolva. Anul viitor, zeci de mii de suporteri vor ajunge la Bucuresti pentru meciurile organizate in cadrul Campionatului European de Fotbal. Ne facem de ras in fata acestor oameni sau ii convingem sa ne viziteze si cu alte ocazii?

Citeste si: Un turist american a murit în această dimineață pe Aeroportul Otopeni. Care este cauza decesului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si