"Ca efect al ploilor torenţiale din seara zilei de 31 mai, în terminalul de pasageri al Aeroportului Internaţional Henri Coandă au apărut, local, infiltraţii de apă, inclusiv în zone tranzitate de către pasageri sau însoţitori ai acestora. Echipele tehnice din aeroport au intervenit imediat pentru remediere, inclusiv pentru decolmatarea unor sifoane şi conducte de scurgere a apelor meteorice de pe terasele terminalului, asupra cărora nu s-au efectuat lucrări de întreţinere de mai multi ani", anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, operează în prezent 57 companii aeriene, care transportă pasageri către 128 destinaţii.

ANM a prelungit avertizările meteo cod galben și portocaliu până duminică. Vremea rămâne instabilă în weekend, iar informarea meteo expiră pe 4 iunie.

COD GALBEN
Interval de valabilitate: 01 iunie, ora 10 – 02 iunie, ora 06
Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică
În intervalul menționat, în nord-vestul și estul teritoriului, precum și în zonele de deal și de munte, vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, grindină și intensificări ale vântului, vijelii.

Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.

COD PORTOCALIU
Interval de valabilitate: 01 iunie, ora 10 – 02 iunie, ora 06
Fenomene vizate: ploi abundente; instabilitate atmosferică accentuată
În județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași, va ploua torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 40...50

l/mp și izolat 60…70 l/mp. Se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului și, posibil, grindină de medii și mari dimensiuni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si