Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Afacere de succes în satul părintesc. Au dat traiul de la oraș pe liniștea satului

„Deși mulți dintre tineri caută să-și facă un rost în marile orașe sau în străinătate, există și cazuri în care nu ar da pe nimic liniștea de la țară! Un cuplu din vestul țării a făcut în inima satului părintesc un atelier de creație unic, pe care l-au transformat în timp într-o afacere profitabilă”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Redactia Stirile Kanal D,

Afacere de succes în satul părintesc [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urmă cu trei ani, Cezar și Manuela au ales să se mute într-un sat cu mai puțin de 1.000 de locuitori. Celestin, băiețelul lor de aproape 2 ani le-a completat universul perfect.

Au ales liniștea de la țară în detrimentul orașului

„Părinții stau aici și avem norocul să ne mutăm lângă ei, să avem atelierul chiar în curte la ei. E mult mai bine așa, avem liniște aici”, a explicat Manuela.
Manuela a studiat Artele Plastice, iar Cezar, Psihologie. Cu răbdare și creativitate cei doi au pus bazele unui atelier în care realizează diverse obiecte din lemn. Manuela este cea care dă viața produselor, le gândește si le desenează, iar fiecare obiect este unicat.

Citește și: VIDEO- Vom avea căpșune românești până la iarnă! Județul Buzău se poate mândri cu una dintre fermele care livrează căpșune

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Deși nu are studii de tâmplărie sau prelucrare a lemnului, Cezar a învățat cum să dea viața schițelor soției sale.
„Încerc să am program de 8-9 dar, dacă aș putea sta doar aici. Este un stil de viață. Încercăm să trăim din asta și asta să ne împlinească”, a spus Cezar.
În mâinile lor nimic nu se pierde, totul se transformă.
„Avem deja sute de cărți, încercăm să reciclăm cât mai multe.

Le facem foi, hârtie, le folosim în carnețele, la lămpi”, a adăugat Mihaela.
Cei doi artiști fac, în medie, câte 100 de produse pe lună, de la bijuterii și obiecte decorative, până la farfurii. Prețurile încep de la 35 de lei și pot ajunge la câteva sute de lei, în funcție de complexitate și dimensiune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI