Dus pe targă și pansat din cap până-n picioare, acest afacerist din Timișoara a scăpat ca prin minune de furia iubitei sale de ocazie.

Afaceristul a fost atacat de iubită după ce au băut împreună

A petrecut întreaga noapte împreună cu ea, iar femeia- aprinsă din cauza alcoolului, l-a atacat după ce ar fi văzut pe telefonul bărbatului că-l suna o altă pretendentă.

Gelozia a făcut-o să-și piardă mințile.
"Criminalistii sositi la fata locului spun ca in apartamentul barbatului sunt mormane de sticle de bere si mucuri de tigara, semn ca au petrecut intreaga noapte.... cu gandul sa-l omoare", relatează Andreea Borboros, corespondent Kanal D.

Citeste si: VIDEO| Crimă după o ceartă între doi iubiți. Femeia a fost înjunghiată de concubinul băut

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei doi ar fi venit în apartamentul bărbatului de 37 de ani aseară, puțin după ora 8. Vecinii povestesc că întreaga noapte cei doi au ascultat muzica la maximum, iar spre dimineața au auzit țipete de groază. La scurt timp, au văzut echipajele de poliție dar și o ambulanță în fața blocului.
"Am coborat la magazin si am vazut ambulanta, criminalistica", povestesc vecinii.

Agresoarea afaceristului, în comă alcoolică la audieri

În timp ce bărbatul era dus de urgență la spital, cu răni pe trup, agresoarea- aflată în comă alcoolică, a ajuns pe mâinile polițiștilor. Numai că- de azi dimineața de când a fost dusă la audieri și până acum, femeia nu s-a trezit din beție. Despre ea se știe că e vânzătoare în cartier și că avea o relație ocazională cu tânărul de 37 de ani, care ar avea afaceri cu TIR-uri.

Citeste si: O femeie, mama a patru copii a fost eliberata din inchisoare, desi isi injunghiase sotul care o inselase cu o prietena de-a ei. Motivul pare incredibil

"Femeia se afla in custodia politiei, se efctueaza cercetari pentru loviri si alte violente", a anunțat poliția.
Tot ce a declarat femeia pana acum este ca nu-si aminteste nimic din seara atacului. Cel mai probabil, dupa audieri, aceasta va fi retinuta de oamenii legii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si