Nimic din această imagine de milionar boem şi pasionat de artă nu avea să le trădeze apropiaţilor ceea ce fata a scris în plângerea depusă la politie.

Anchetatorii sustin că milionarul- care deține mai multe afaceri în Bucureşti, dar şi pe Coasta de Azur, a contactat-o pe fată prin intermediul unei rețele de socializare şi i-a propus să fie protagonistă într-o reclamă pentru agentia sa imobiliară.

„Au discutat 2-3 zile pe internet, iar în cele din urmă a convins-o să vină în București pentru filmări. Bucuroasă că va câștiga bani buni, fata a acceptat să meargă la apartamentul afaceristului, fără să îi treacă prin cap că acolo va trăi coșmarul vieții ei”, relatează reporterul Kanal D.

Un afacerist din Capitală a ademenit o tânără pe care ar fi abuzat-o sexual

Întâlnirea a decurs normal până când individul a inceput să îi facă avansuri.Tânara le-a refuzat, așa că afaceristul a devenit violent. A imobilizat-o și agresat-o sexual, apoi a lăsat-o să plece ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Tânăra a mers imediat la secția de poliție unde l-a reclamat pe afacerist, iar polițiștii- sub coordonarea procurorilor- au descins în locuința de lux a milionarului.

L-au încătușat și dus la audieri, iar după ce au analizat toate probele obţinute la percheziţii, l-au arestat preventiv sub acuzaţia de viol.

Cei care, din stradă, au fost martori fără voie la petrecerile organizate în apartamentul milionarului, nu se miră că bărbatul a ajuns pe mâna poliţiei.

„Mascații... ieri au fost vreo două mașini. Petrecerile, dracu ce făcea aici, trebuia să te ții bine.
Au coborât ieri o saltea mare, ne gandeam că sunt droguri în ea”, spun oamenii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Vecinii, însă, au o cu totul altă imagine despre milionarul arestat acum sub acuzaţia de viol.

„Nu m-aș fi gândit niciodată că face așa ceva.

A avut in subordine o serie întreagă de doamne care au lucrat pentru el și nu s-a întâmplat niciodată așa ceva. Cel puțin din relația mea cu el am constatat că este ok”, spun vecinii.

Psihologii criminaliștii spun că bărbatul are comportament de prădător

Pornind de la imaginea pe care şi-o crease în societate, dar şi acuzaţiile din dosarul întocmit pe numele său, psihologii criminaliști îl descriu ca pe un prădător sexual, care atacă doar pentru a-și păstra viu instinctul de vânător.

„Avand multe femei pentru situatia lui, cum arata, cum vorbeste, cum se poarta ar putea oricand sa aiba o relatie, o intalnire, cauta ceva diferit, pe cineva care sa ii opuna rezistenta, atunci ii ridica la fileu comportamentul de vanator si se simte bine”, spun specialiștii.

Despre afacerile pe care le conduce nu se cunosc foarte multe detalii, însă conturile afaceristului sunt pline. Este colecționar de obiecte de artă și băuturi scumpe, are zeci de bolizi de lux și mașini de epocă, iar apartamentul în care locuiește- și in care și-a atras victima- valorează aproape

2 milioane de euro.

O echipă a știrilor KanalD a realizat recent un material în locuința de lux a milionarului, care urma să fie vândută printr-o prestigioasă casă de licitatii din Bucureşti.

Afaceristul, la prima vedere, a lăsat impresia că ar fi un bărbat boem și nimic nu i-a dat de gol apucăturile bolnave.

„Am cumpărat acest apartament în perioada interbelică, cladirea e din 1940. Nu am făcut decât să o amenajez, să ii creez un design baroc”, spunea afaceristul.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

Milionarul a mobilat întreg apartamentul doar cu mobilă și obiecte de decor de colecție, cumpărate de la licitații.

Deși nu are cazierul pătat, iar imaginea pe care şi-a creat-o este din înalta societate, anchetatorii sustin acum că Florin Belu a fost mereu un apropiat al interlopilor din Capitală şi chiar unul dintre locotenenții de bază ai Clanului Cămătaru, mai ales că liderul grupării- Nuțu Cămătaru- îi este naș. De asemenea, afaceristul se afișează mereu în vacanțe exotice alături de diferite personaje cu bani, cum ar fi Anamaria Prodan.

Milionarul urmează să-şi afle pedeapsa la capătul perioadei de arest preventiv.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si